Vendégkönyv

v. Gergely Gábor Tibor from Balázs Ferenc Vegyeskar Székelyudvarhely wrote at 2013. October 7. Monday:
Kedves DALOS TESTVÉREK, nagy megtiszteltetés volt számunkra vendégül fogadni titeket, szíveinket és lelkeinket gyönyörűséggel töltötte el zenétek és személyetek. Reméljük szerencsésen hazaérkeztetek és a Jó Isten segítségével viszontlátjuk egymást.
Károly Márton from Szombathely wrote at 2012. December 30. Sunday:
Az óbudai Kodály-koncerten főleg az Ének Szent István királyhoz valami egészen zseniális volt és maradandó élményt nyújtott.

Mint volt bécsi ösztöndíjas, karácsony előtt végre ismét sikerült eljutnom - nem is egyszer - a bécsi Szent Erzsébet-templomba, így nem mulasztottam el az alkalmat, hogy egy kis reklámot csináljak a Daloskörnek, mert igencsak kérdés számomra, hogy a Lajtától nyugatra miért nem hívogatják a kórust, pedig megérdemelné. (Nem egy osztráknak még magyaráznom kellett, hogy a Dunától északra is magyarok vannak, és hogy még északabbra a szlovák-tömb nagyjából hol is kezdődik és meddig tart...)

A bécsi magyar misékre Simon Ferenc atya gyakran hív meg kórusokat, köztük határozottan jókat is - igaz, elsősorban Magyarországról (legutóbb Szentendréről, Fehérvárról voltak), akik általában misébe ágyazottan ill. a misét követően szoktak kisebb koncerteket adni.

Amennyiben terveznek fellépést Bécsben vagy Ausztriában, az egyházközség és Ferenc atya szívesen látja a Daloskört egy-egy koncert erejéig.

Köszönettel:
Károly Márton
koszi wrote at 2012. January 29. Sunday:
Kedves Látogató, szivesen látjuk véleményét a vendégkönyvben!